Dollár
419,19 Ft
Euró
406,17 Ft
Font
455,17 Ft
Bitcoin
18,975 $

Debreceni rendőrök fogták el az Erzsébet utcai támadót (videó)

Fotó: YouTube/PoliceHungary
not image

Koós Alexandra

2022. augusztus 17. - 14:45

A nyomozók megállapítása szerint a hosszúpályiban élő férfi nem kirabolni, hanem megerőszakolni akarta a nőt.

A Debreceni Rendőrkapitányságra augusztus 8-án érkezett feljelentés egy közösségi oldalon futótűzként terjedő bejegyzés miatt, amelynek hátborzongató részletei egy Erzsébet utcai támadás részleteiről szóltak.

Soron kívül Karbantartás miatt több helyen nem lesz gáz Nógrádban, a helyiek nem örülnek

Az incidens július 30-án éjjel történt, amikor egy férfi hátulról megragadott egy fiatal nőt, felemelte és több méteren keresztül cipelte magával, miközben az áldozat végig sikított és minden igyekezetével próbált kiszabadulni támadója szorításából.

Erőfeszítései szerencsés módon célt értek, ugyanis a férfi elengedte áldozatát és elmenekült a helyszínről, a nyomozók azonban hamar rájöttek, hogy egy hosszúpályiban élő férfi lehet a támadó, aki nem kirabolni, hanem megerőszakolni akarta a nőt.

Augusztus 16-án a Cívis Közterületi Támogató Alosztály munkatársainak segítségével elfogták a 33 éves gyanúsítottat, aki később beismerő vallomást tett, ezt követően a nyomozók őrizetbe vették és indítványozták a letartóztatását.

A police.hu beszámolójából kiderül, miszerint a Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya szexuális erőszak bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított bűntetőeljárást a férfival szemben.