Dollár
395,72 Ft
Euró
417,33 Ft
Font
483,51 Ft
Bitcoin
16,934 $

Menedzsere mindenképpen elvinné a sztárjátékost a Juventusból

Fotó: Twitter/Matthijs de Ligt
Sport
not image

Fazekas Kiara Barbara

Szerkesztő

Matthijs de Ligt jelenleg Európa egyik legjobb védője, ezért a menedzsere nem szeretné, ha a kispadon vesztegetné a drága idejét.

Matthijs de Ligt minden bizonnyal Európa egyik legjobb védője. A Juventus meg van győződve erről, ezért  alig két szezonnal ezelőtt úgy döntöttek, hogy kifizetik a csillagászati összeget, 75 millió eurót plusz 10,5 millió bónuszt, hogy elcsábítsák őt az Ajaxtól. 

Soron kívül Követelésekkel teli listát kapott Budapest a taxisoktól és a közművek dolgozóitól

A holland azonban nem állandó kezdő, sem a torinóiaknál, sem a holland válogatottban. Ez a helyzet nem tetszik menedzserének, Mino Raiolának, aki a Calcio Mercato szerint már azzal fenyegetőzött, hogy a szezon végén elviszi őt egy olyan helyre, ahol jobban megbecsülik. 

Matthijs jól érzi magát a Juventusnál, soha nem mutatta az elégedetlenség jeleit. Tisztában van azzal, hogy ő jelenti a Juventus jövőjét. Mino Raiolának azonban más elképzelései vannak, és több európai topklubbal is kapcsolatba került: a Chelsea-vel, a Barcelonával és a Manchester Cityvel. 

De még a szuperügynök számára sem lesz egyszerű de Ligtet eladni jövő nyáron, hiszen a 150 milliós záradék nem megengedhető egy olyan történelmi időszakban, amikor a futballvilágnak is a gazdasági válsággal kell megküzdenie. A Juventus pedig nem hajlandó engedményeket adni a játékos érdekében.