Dollár
424,44 Ft
Euró
413,17 Ft
Font
461,99 Ft
Bitcoin
19,516 $

David és Brooklyn Beckham: jóképűség a maximumon!

not image

A T-800-as

2020. július 26. - 05:40

Volt mit örökölnie Brooklynnak, hiszen az édesapját az egyik legsármosabb férfinak tartják a Földön, addig a feleségét az egyik legcsinosabb, legszebb nőnek.

Volt mit örökölnie Brooklynnak, hiszen az édesapját az egyik legsármosabb férfinak tartják a Földön, addig a feleségét az egyik legcsinosabb, legszebb nőnek.

Soron kívül ENSZ-képviselő: „a nyugati nemzetek országunk feldarabolására törekszenek”

Valóban nagyon erős géneket kaphatott David Beckham, a visszavonult világhíres labdarúgó legidősebb fia, aki igazi áloméletet élhet. David egészen lenyűgöző vagyont halmozott fel a karrierje során, és még mindig aktív az üzleti életben, miközben komoly márkákat képvisel.

Valószínűleg az unokáinak sem lesznek anyagi gondjai, és nem kizárt, hogy a közeljövőben nagyapa lesz a Manchester United legendája. A még mindig csak 21 esztendős Brooklyn Beckham nemrég jegyezte el a kedvesét.

https://liner.hu/a-46-eves-victoria-beckham-szuper-szexi-dekoltazst-villantott/

Nicola Peltz 25 esztendős, tehát idősebb, mint a világsztár fia, de ez nem gátolja meg őket abban, hogy boldogok legyenek. A színésznő igen fiatalon kezdett el dolgozni a szakmában, már 2003 óta aktív.

Noha csak 2019 óta vannak együtt, hamar eldöntötték, hogy hivatalosan is összekötik az életüket. Igazi sztárpár, és ezzel egy hasonló utat követhetnek, mint sok esztendővel ezelőtt David és a felesége, Victoria.

David az Instagramon sem kispályás, ahol közel 64 millióan követik. Ez természetesen újabb nagyobb pénzösszeget hoz a konyhára, de a fia sem panaszkodhat. A fiatal srác 12.2 millió követőt számol ebben a pillanatban, ugyancsak nem gyenge.

Nemrég az édesapjával közösen szelfizett, a rajongók legnagyobb örömére. David és Brooklyn hozta a bizonyos „Beckham-nézést” egy klasszikus verda volánja mögött. Ez egy igazi apa-fia nap lehetett.

https://www.instagram.com/p/CC_rP2EFVOe/