Dollár
428,40 Ft
Euró
423,53 Ft
Font
483,35 Ft
Bitcoin
20,158 $

David Beckham beindította a Maseratiját, a mosolya mindent elárul (videó)

Fotó: Fotó: David Beckham visszavonult angol válogatott labdarúgó és felesége, Victoria Beckham angol divattervező érkezik Pilar Rubio és Sergio Ramos, a Real Madrid játékosának az esküvőjére a sevillai székesegyházba 2019. június 15-én. MTI/EPA-EFE/Julio Munoz
not image

Hujber Dávid

2022. július 27. - 15:09

A világhírű volt futballista is imádja a szép és gyors autókat, a Maseratinak pedig különösen legendás hangja van.

David Beckham sorsa hamar eldőlt, miután már nagyon fiatalon látszott rajta, különleges tehetség. Természetesen rengeteget kellett tennie azért, hogy topszintre kerüljön, hiszen önmagában a tehetség nem sokat ér.

Soron kívül Felmérés: a gyerekvállalás egyre hátrébb tolódik a prioritási listán Finnországban

Legalábbis hosszú távon nemigazán, és erre már számtalan példát láthattunk. Nagyon nagy tehetségű játékosok kallódtak el, mert nem vették igazán komolyan a karrierjüket, és többen szegényebbek, mint a pályafutásuk előtt voltak.

Ez igen fájó, de szerencsére még mindig többen vannak, akik más utat követtek. Beckham is okosan bánt a pénzzel, hamar megházasodott, családot alapított, és nagyon boldogan éli az életét.

Berki Mazsi nagyon hálás, a mosolya sokat elárul

A világ a lábai előtt hever, hiába vonult vissza hosszú évekkel ezelőtt. Még a mai fiatalokat is képes motiválni, hiába nem látták őt élőben játszani, a róla készült felvételek megmutatják, mekkora játékos is volt.

Lapozó: 1 2