Dollár
395,41 Ft
Euró
412,67 Ft
Font
480,98 Ft
Bitcoin
17,094 $

David Beckham hátizma 46 évesen is patent

Fotó: David Beckham, az angol labdarúgó-válogatott egykori csapatkapitánya érkezik a londoni füvespályás tenisztornára 2016. június 14-én. A bajnokságot idén június 13. és 19. között rendezik az angol fővárosban. (MTI/EPA/Hannah McKay)
not image

Hujber Dávid

2022. január 13. - 02:09

Hihetetlen kimondani, de még leírni is, hogy David Beckham már 46 éves, azonban rá az idő kereke egyáltalán nincs rossz hatással.

Általában azok a sztárok, akik fiatalkorukban kölyökarcúak voltak, később olyan sármosak lesznek, hogy a nők elcsukló hangon mondják ki a nevüket. Van pár híres képviselője ennek az elit társaságának, nem is kell messzire mennünk, hogy hozzunk Nektek pár példát.

Soron kívül Még mindig magas arányban isszák az energiaitalokat az iskolás gyerekek

Az egyik nagy kedvencünk, Brad Pitt-re abszolúte illik ez a leírás, és nehéz eldönteni, hogy a színészlegenda mikor volt a legjobb. Azon kevesek egyike, akinél ez eldönthetetlen, mert mindkét korszakában top volt.

David Beckham sokági szintén kölyökarcúként hódított, manapság pedig az egyik legsármosabb férfinak tartják. Hogy miért? A választ nem kell különösebben magyaráznunk, csak nézzetek körül az Instagramon.

Exatlon: Esztergályos Patrik gyengéd érzelmeket táplál az egyik kihívó iránt, de ki az?

A férfiak is elismerhetik, hogy a Manchester United legendája valóban nagyon sármos, és sokan irigykednek rá. Idén májusban lesz 47 éves, amire egyfelől azt is mondhatnánk, hogy „csak” 47, mivel évről évre egyre jobb férfinek tartják.

Lapozó: 1 2