Dollár
424,06 Ft
Euró
412,89 Ft
Font
461,74 Ft
Bitcoin
19,535 $

Közel 160 millió forint értékű Jaguart adott nászajándékba David Beckham

Fotó: Unsplash/Matthew Wiebe
not image

Takács Petra

2022. április 11. - 18:15

A vintage elektromos Jaguart fiának, Brooklynnak és újdonsült feleségének, Nicola Peltznek ajándékozta a szombaton megtartott floridai esküvőjük után.

A feltörekvő séf és az amerikai színésznő menyegzőjét Palm Beachen tartották, amely körülbelül 1,3 milliárd forintba kerülhetett, a közel 500 fős vendégsereg között pedig olyan hírességek is feltűntek, mint Gordon Ramsey, Serena Williams és Eva Longoria.

Soron kívül ENSZ-képviselő: „a nyugati nemzetek országunk feldarabolására törekszenek”

A 46 éves ex-focista 500 ezer dollárt költött a nászajándékra, amelyet a Lunaz restauráló cég több ezer órányi elhivatott munkával alakított át. Az 1954-es Jaguar XK140 a felújítás után egy nulla károsanyag-kibocsátású akkumulátort és elektromos motort kapott, valamint egy igazán egyedi, világoskék színnel festették le, az árnyalat nevét azonban titokban tartják – derül ki a Daily Mail cikkéből.

David Lorenz, a Lunaz alapítója és vezérigazgatója szerint az autó átalakítása igazi megtiszteltetés volt számukra, amely figyelemre méltó ajándékként szolgál az ifjú pár számára, hiszen a felújított klasszikus egy „fényes, pozitív jövőt” szimbolizál minden tekintetben.