Dollár
387,52 Ft
Euró
394,82 Ft
Font
467,92 Ft
Bitcoin
23,912 $

Megérkezett a dátum, ekkor tér vissza Joaquin Phoenix Jokerként (videó)

Fotó: Joaquin Phoenix amerikai színész, miután átvette a legjobb férfi főszereplőnek odaítélt elismerést a Joker című filmben nyújtott alakításáért a Brit Film- és Televíziós Művészeti Akadémia (BAFTA) díjkiosztó ünnepségén a londoni Royal Albert Hallban 2020. február 2-án. MTI/EPA/Will Oliver
not image

Koós Alexandra

2022. augusztus 4. - 19:30

A rendező eredetileg nem is tervezte folytatni Arthur Fleck történetét, azonban a kasszasiker és a rajongók biztatása abszolút meggyőzte.

Remek hír a rajongóknak, immár hivatalos alcímet és premierdátumot is kapott a Joker folytatása, amely napra pontosan öt évvel az első rész bemutatója után jelenik meg a mozikban, mégpedig 2024. október 4-én.

Soron kívül Mulasztás lenne, ha az Egyesült Államok nem reagálna Kína tajvani fenyegetésére

A 24.hu szerint a film a Joker: Folie à Deux címet kapta, amely nagyjából azt jelenti, hogy őrület két személyre, ám valójában egy pszichológiai jelenségre utal, amikor a pszichotikus téveszméktől szenvedő beteg „átragasztja” egészséges társára a mentális zavarait.

Korábban már bejelentették, hogy Lady Gaga fogja eljátszani Harley Quinnt, így aztán nem olyan nehéz kitalálni, hogy kettejük közös őrülete fog megjelenni a mozivásznon, remélhetőleg annyira érdekfeszítő módon, hogy a nézőknek eszükbe sem jut a film alatt felkelni a székeikből.

A folytatásban természetesen az Oscar-díjas Joaquin Phoenix tér vissza, a filmet pedig ismét Todd Philips rendezi, aki eredetileg nem is tervezte folytatni Arthur Fleck történetét, azonban a kasszasiker és a rajongók biztatása abszolút meggyőzte – írta a Variety.

A főszerepet eljátszó színész nem kevés gázsit kér azért, hogy ismét Joker bőrébe bújjon, a hírek szerint 20 millió dollárt, azonban az első rész jelentős nyereségéhez viszonyítva (62,5 millió dollárból készült, több mint egymilliárd dollárt hozott) már nem is tűnik soknak.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.