Dárdai csak mosolyogni tud a pletykákon

Dárdai Pál, a Hertha BSC vezetõedzõje csapatának az RB Leipzig ellen a német elsõ osztályú labdarúgó-bajnokságban játszott mérkõzése elõtt, 2021. szeptember 25-én Lipcsében. MTI/EPA/Filip Singer
not image

Kornis Vivien

2021. október 24. - 18:20

A Hertha BSC edzője elmondta, hogy a klub sportigazgatója mindig korrekt volt vele, és neki csak az számít, hogy bíznak benne a játékosok.

“Ma megérdemelt győzelmet arattunk, de a második félidőben meg kellett volna szereznünk a második, a harmadik és a negyedik gólunkat. Ettől függetlenül persze boldog vagyok, küzdöttek a srácok, remekül zárták a területeket és türelmesen játszottak” – mondta el Drádai Pál, a Hertha BSC edzője.

A berlini csapat hazai pályán 1-0-s győzelmet aratott a Mönchengladbach elleni mérkőzésen a Bundesliga kilencedik fordulójában, így a Hertha a tizedik helyen áll – számolt be az NSO.

Dárdai arról is beszélt, hogy a hírek szerint veszélyben van állása a Hertha edzőjeként, ugyanis Fredi Bobic, a klub sportigazgatója a jelenleg csapat nélküli edzővel, Domenico Tedescóval tárgyalt. 

„Fredi mindig korrekt volt velem. Mosolyognom kell, amikor ilyesmit olvasok. Nekem ez egészen addig egyáltalán nem jelent problémát, amíg a játékosok bíznak bennem. Az elmúlt három héten rengeteg szeretetet kaptam a várostól és az emberektől, ezért nem lehetek elég hálás” – közölte Dárdai.