Daniel Ricciardo hihetetlenül menő F1-es sisakja a Miami Nagydíjra (videó)

Fotó: Daniel Ricciardo, a McLaren ausztrál versenyzője a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság első Miami Nagydíjának otthont adó versenypályán a floridai Miami Gardensben 2022. május 5-én. A futamot május 8-án rendezik. MTI/EPA/Shawn Thew
not image

Takács Petra

2022. május 8. - 10:45

Nem lehetett kérdés, hogy Daniel Ricciardo is készülni fog valamivel a Miami Nagydíjra, szinte mindenki változtatott valamit a sisakfestésén.

Az F1-es pilóták mindig izgatottak, amikor egy új helyszínre látogatnak, hiszen ilyenkor még sok az ismeretlen. Egy utcai pálya esetében ez különösen igaz, ráadásul az sokáig még nagyon piszkos, poros marad, így később drasztikusan javulhatnak a pályaviszonyok.

A mezőnyből szinte mindenki imád az Egyesült Államokban versenyezni, és ez a korábbi évtizedekben is így volt. Sok ilyen versenyt láthattunk már, bár voltak évek, amikor nem rendeztek nagydíjat az USA-ban.

Most azonban két ilyen hétvége is van, mert Austin mellett végre megérkezhetett Miami. Régóta tárgyaltak már a floridai hétvégéről, és végre sikerült megállapodást kötni a helyi szervezetekkel, bár még mindig vannak helyi lakók, akik nem örülnek ennek.

Keresztbe tehetnek az Abramovics elleni szankciók Haaland ügyének

A versenyzők imádnak az USA-ban lenni, és várható volt, hogy sokan egyedi festésekkel fognak előrukkolni. Fernando Alonso villantotta a legnagyobbat, sokan az ő festésére voksoltak, bár Lando Norris, a McLaren fiatal brit pilótája is kitett magáért.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.