Dollár
388,95 Ft
Euró
409,84 Ft
Font
478,39 Ft
Bitcoin
17,029 $

Stana Alexandra a TV2 kamerája előtt kért bocsánatot

Fotó: Instagram/Stana Alexandra
not image

Hujber Dávid

2022. október 22. - 00:03

Stana Alexnadra, a Dancing with the Stars profi táncosa őszintén bocsánatot kért Iván Bencétől, akiben nincs harag, keményen folytatják a felkészülést, hogy ezen a hétvégén is továbbjussanak.

Iván Bence a TV2 kamerái előtt árulta el, hogy nem egész két órával korábban még kétségbeesett volt. Stana Alexandra hegyi beszédét követően gondolkozott el azon, hogy min kellene változtatnia, kezdve a hozzáállásával vagy a technikai tudásával.

Soron kívül Orbán Viktor különleges meglepetése, amit személyesen adott át (videó)

Alexandra azért megjegyezte, ne legyen olyan kétségbeesett, mert nagyon ügyesnek tartja. „Szerintem én a Dancing időszakában folyamatosan feldúlt vagyok.” – árulta el Alexandra, amit egy érzelmi hullámvasúttal indokolt.

Szintén elismerte, vannak jó és kevésbé jó napjaik a próbák alatt, de ha nincs jó napjuk, akkor igazán feldúlt tud lenni. Szerinte Bence ezt megérzi, és ekkor válik kétségbeesetté, ami nem a legjobb dolog.

Ami pedig a türelmetlenséget illeti, Alexandra ugyancsak elismeri, valóban türelmetlen Bencével, amit őszintén sajnál. „Tudom, hogy néha türelmetlen vagyok veled, és ezt őszintén sajnálom.” – mondta a profi táncos, de összeveszni még nem vesztek össze.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.