Clouds
21 Budapest
Dollár
358,97 Ft
Euró
389,66 Ft
Font
443,58 Ft
Bitcoin
23,169 $

Dancing with the Stars: Rubint Réka nagy visszatérése (videó)

Fotó: Instagram/Dancing with the Stars
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Többek között Rubint Réka is visszatért a Dancing with the Stars döntőjére, és táncolt egy nagyot, aminek sokan örültek.

Noha már két hónap is eltelt, még mindig nagyon furcsa, hogy Rubint Réka elsőként esett ki a versenyből. Valószínűleg nála is az lehetett a gond, hogy sokan egyszerűen biztosra vették a továbbjutását, és nem szavaztak rá annyian.

Soron kívül Több órára is kisüthet a nap kedden, ám éjszaka hózáporra is van kilátás

Ha a teljesítményét nézzük, akkor még jó pár adást megérdemelt volna, és ki tudja, mennyit fejlődik a hetek alatt. Nem kizárt, hogy akár a döntő közelében látjuk őt, ha nem esik ki azonnal, már az első élő adás végén.

Igazi sokk volt a kiesése, mindenki ledöbbent, és napokon át erről beszéltek az emberek. Réka sem értette, hogy mit történt, majd úgy volt vele, hogy ennek valamiért így kellett lennie, és haladt is tovább előre.

A szombati döntőn természetesen ő is ott volt, és nagy érdeklődéssel figyelte, hogy ki lesz a végső győztes. Végül Csobot Adél lett a befutó, amiben semmi meglepetés nem volt, hiszen messze a legjobb táncosként szerepelt a sztárok között.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2