Dollár
393,91 Ft
Euró
414,55 Ft
Font
479,84 Ft
Bitcoin
16,858 $

Dancing with the Stars 3: így táncol Rubint Réka (videó)

Style

Takács Petra

Szerkesztő

Pár mozdulatot már el is csíphetünk Rubint Rékáról, aki rengeteget fejlődhetett az elmúlt hónapokban Andrei Mangra oldalán, és akár az egyik nagy esélyes is lehet.

Noha számos nagy név található a Dancing with the Stars harmadik évadának mezőnyében, talán nem lövünk mellé, ha azt mondjuk, Rubint Réka szereplését övezi a legnagyobb érdeklődés. Ugyan sok utálója van a fitneszkirálynőnek, vélhetően közülük is rengetegen fogják figyelni a produkcióit.

Soron kívül Orbán Viktor is részt vett a MOL-csoport elnökségi ülésén

Nem kevesen vannak, akik már előre leírták Rékát, egyesek szerint egyáltalán nem tud táncolni. Mivel ez egy táncverseny, amiben a sztárok többsége semmilyen tánchoz hasonló múlttal nem rendelkezik, így érthető, hogy Réka sem tekinthető táncosnak.

Ugyanakkor sokat fejlődhetett a hónapok alatt, napi szinten 4-5 órát foglalkozik ezzel a kérdéssel Schobert Norbi felesége, míg Andrei Mangra garanciát jelenthet arra, hogy akár a döntőig is eljuthatnak.

Mint mindig, a végső döntést a nézők hozzák meg, és láthattunk már komoly meglepetéseket, akikről sok kritika jelent meg, miszerint már korábban ki kellett volna esniük, mégis messzire jutottak.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2