Dollár
388,95 Ft
Euró
409,85 Ft
Font
478,40 Ft
Bitcoin
16,977 $

DWS 3: Pap Dorci fájdalmas bejelentést tett, és drámaian nagyot táncolt (videó)

Fotó: Instgram/Baranya Dávid
not image

Hujber Dávid

2022. október 29. - 21:07

Pap Dorci nagy kedvenc a Dancing with the Stars harmadik évadában, aki ezen a hétvégén is igyekezett lenyűgözni a zsűrit és a közönséget.

Attól független, hogy Pap Dorci nem esett ki az első élő adás végén, hanem végül Rubint Réka búcsúzott, messze nem ő volt a legboldogabb táncos. Nem feküdhetett le nyugodt gondolatokkal, hiszen nem kevés kritikát kapott.

Soron kívül Rákay Philip: „néhányunkat, a Hír TV alapítóit folyamatosan lehallgatták”

Nemcsak a zsűritől futott be pár keményebb érvelés amellett, hogy miért volt túl meggyőző Dorci tánca, hanem a nézők részéről is. Durva hozzászólások is születtek, az Exatlon Hungary versenyzőjének pedig kellett pár nap, mire ezt feldolgozta.

A második héten mintha csak egy másik táncost láthattunk volna a táncparketten, őrületesen nagyot ment, akárcsak egy héttel ezelőtt. Ezek után mindenki kíváncsian várta, hogy mennyit fejlődött az elmúlt napokban, mert sok benne a potenciál.

Dorci a tánc előtt árulta el, hogy Patrik volt az első olyan férfi az életében, akivel összeköltözött, de nem működött a dolog, így külön utakra lépnek. Ez pedig nyilván komoly fájdalom és csalódás, amit most megpróbált kitáncolni magából, miközben Radics Gigi élőben énekelt.

DWS3: Berki Mazsi kemény kritikát kapott, nagyon kevésnek tartották (videó)

A fiatal lány megint nagyot táncolt, ráadásul rendkívül összetett volt a koreográfia, sok emeléssel és különleges mozdulattal. Bereczki Zoli szerint elképesztő fejődésen megy keresztül, de néhol elpuhult, ahol tartania kell magát. Ugyanakkor ez újra topszint volt, amivel esélyes lehet a győzelemre.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.