Dollár
395,18 Ft
Euró
408,17 Ft
Font
473,67 Ft
Bitcoin
16,421 $

Dancing with the Stars: Pap Dorci több titkot is elárult a második tánca után

Fotó: Instagram/Baranya Dávid
not image

Takács Petra

2022. október 18. - 01:11

Jó volt látni azt, hogy Pap Dorci maga mögött hagyta az előző hét „kudarcát”, hiszen sok kritikát kapott, és nemcsak a zsűri részéről. A második táncával nagyon magasra tette a lécet, és egyúttal üzent is az őt támadóknak.

Dorci a táncát követően azt mondta, nagyon jól érezte magát odabent, és nem tudja megfogalmazni, ez milyen érzelmeket váltott ki belőle, de az biztos, hogy rengeteget. Hasonlóban még nemigen volt része, már csak emiatt is megérte számára a versenyben szerepelni.

Soron kívül Rövidesen bemutatják a B-21 Raidert, a világ legfejlettebb harci repülőjét

„Nagyon jó érzelmek voltak. Nem volt még ilyenben részem, és nem volt mi kiváltsa belőlem ezeket az érzelmeket.” Reméli, hogy lesznek még ilyen érzései, mert csodálatos dolog, amikor az ember olyasvalamit érezhet, amit azelőtt soha.

Dorci elismerte, szüksége volt pár napra arra, hogy elengedje az előző hét kritikáit, amik nem estek jól számára. A nézők közül is sokan támadták, voltak, akik azt mondták, nincs helye a mezőnyben, ám most bizonyította, hogy az egyik legjobb.

Szerinte, ha mindezt nem engedte volna el, nem verte volna ki a fejéből, akkor nem tudna most így teljesíteni. Barany Dávid is azon a véleményen van, hogy mindez nagyon türközi azt a fajta minőségi munkát, amit Dóri beletesz ebbe az egészbe, aki valóban érdeklődik a szakma, a tánc iránt. „Imádok táncolni!”

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.