Clouds
21 Budapest
Dollár
357,21 Ft
Euró
388,42 Ft
Font
442,28 Ft
Bitcoin
23,023 $

Dancing with the Stars: Ördög Nóra döntős szettje is lenyűgöző volt

Fotó: Instagram/Ördög Nóra
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ördög Nóra szintén gyönyörű volt a Dancing with the Stars döntőjében, ami már nagyon várt, de csak részben, hiszen ez egyúttal azt is jelentette, hogy jövő héten már nem lesz DWS.

Ördög Nóri is imádja a Dancing with the Starst, amit nem tudunk elképzelni nélküle, akárcsak a TV2, hiszen a harmadik évadban is számítottak rá a zsűri soraiban. A táncos múltja miatt adott volt a helyzet, és rajta is látni, hogy idén szigorúbb volt.

Soron kívül Orbán Viktor: az infláció egy közellenség, amit le kell törni

Az új zsűri sokkal szigorúbb volt, mint a korábbiak, amivel csak még élesebbé vált a helyzet. Ezzel több nyomást helyeztek a versenyzőkre, akik még keményebben készültek, így elérték a kellő hatást.

Abszolúte profin oldják meg a kérdéseket, akárcsak azok a szakemberek, akik a megjelenésről gondoskodnak. Róluk csak kevesebbet hallani, a háttérben dolgoznak, de rendkívül fontos a munkájuk.

Nóri szintén odavan ezekért az átalakulásokért, és olyan ruhákat hordhat, amiket normál esetben nem vesz fel. Ebben a show-ban azonban semmi sem lehetetlen, és nagyon sokan vártuk, hogy mit választanak neki a döntőre.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2