Leesett az állunk a Dancing with the Stars 2 sztárjának trükkje után (videó)

Fotó: Instagram/Kempf Zozo
not image

Hujber Dávid

2021. július 29. - 22:46

Csak imádkozni tudunk, hogy ne sérüljön meg, és nemcsak a DWS2 miatt, mert a trükk távolról sem veszélytelen, de ugyanez igaz arra a sportra is, amit űz.

A sztárok között megannyi üdítő karaktert találni, akik már a karakterükkel képesek felhívni magukra a figyelmet, és ez tökéletesen igaz Kempf Zozóra. Hatalmas forma, tele élettel, energiával és motivációval.

A Ninja Hungary és az Exatlon Hungary sztárja már nem egy területen tette le a névjegyét a sportban. Rendkívül tehetséges, és ugyanez igaz a népszerűségére, ami a műsorok óta szintén történetlen, imádják a követők.

Mi is kedveljük a karakterét, és az a tény, hogy már lassan 365 000 követője van az Instagramon, nem véletlen. Ő volt az egyik legnagyobb meglepetés, amikor bejelentették a Dancing with the Stars második évadának versenyzőit.

Exatlon-Réka növelte a tétet, még tüzesebben néz ki ebben a bikiniben

Zozo is ott van a mezőnyben, és ismervén a hozzáállását a dolgokhoz, valószínűleg messzire fog jutni, és azon sem csodálkoznánk, ha ő lenne az egyik nagy kedvenc a közönség körében. Érdekes hetek és hónapok állnak előttünk, csodálatos és izgalmas produkciókkal.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.