Dollár
395,33 Ft
Euró
412,92 Ft
Font
481,69 Ft
Bitcoin
17,124 $

Dancing with the Stars: Iván Bence igazi szerelmi vallomásra készül (videó)

Fotó: Instagram/Stana Alexandra

Takács Petra

2022. október 30. - 10:48

Stana Alexandra és Iván Bence a negyedik élő adás alatt is igyekezett olyan teljesítményt nyújtani, amivel meggyőzheti a nézőket a továbbjutásukról.

Az első három élő adás is hozott komoly meglepetéseket, kezdve Berki Mazsi bent maradásával, miután Rubint Rékát, Zimány Lindát és egy héttel ezelőtt Bárdosi Sanyit is kiejtette, bár az nem jelentett akkora meglepetést.

Soron kívül Még mindig magas arányban isszák az energiaitalokat az iskolás gyerekek

Az már sokkal inkább, hogy Réka és Linda sem tudott továbbjutni Berki Krisztián özvegyével szemben, ami nem kevés negatív kritikát váltott ki az emberekből. Ez pedig többek között Stana Alexandrát és Iván Bencét is óva intette, hogy mindenképpen el kell kerülniük, hogy Mazsival álljanak ott a végén.

Természetesen az volt a tervük, hogy ne legyen ott a veszélyzónában, mert onnan már nehéz visszajönniük. Legutóbb is kaptak kritikákat, a nézők részéről különösen, nem mindenki gondolja úgy, hogy még versenyben kellene lenniük.

Bence elárulta, van egy nő az életében, akihez vonzódik, és többet érez iránta, mint barátság. Ezt azonban még nem árulta el neki, ám a szambás produkciója sokat segíthetett neki abban, hogy megtegye az első lépést.

DWS3: Berki Mazsi kemény kritikát kapott, nagyon kevésnek tartották (videó)

A produkció alatt Csordás Tibi énekelt, és nem is akárhogyan, sokat tett hozzá a hangulathoz. Szerencsére sikerült javítania Bencének az előző héthez képest, és ennek a zsűri is nagyon örült.