Dollár
431,30 Ft
Euró
422,60 Ft
Font
481,14 Ft
Bitcoin
19,711 $

Dancing with the Stars: Berki Mazsi elismerte, nem kicsi a hátránya

Fotó: Instagram/Berki Renáta
not image

Hujber Dávid

2022. augusztus 24. - 11:59

Ettől független mindent megtesz, amit csak tud, dolgozik azon, hogy a lehető legtöbbet hozza ki magából a versenyben.

Mint ismeretes, Kulcsár Edinának a terhessége miatt ki kellett lépnie a Dancing with the Stars mezőnyéből. Nagyon meglepte a várandóssága, bár már tervezték a babát, csak nem ebben az időszakban, szerette volna a műsort.

Soron kívül Gyanús fehér por miatt kiürítették az Európai Bizottság elnöki lakosztályát

Berki Mazsi lett a befutó, Berki Krisztián özvegye, aki előtt élete talán legnagyobb kihívása áll a médiában. Mazsi azt mondta, váratlanul érte a hívás a TV2-től, egy ottani barátja érdeklődött, felhívhatják-e a műsor szerkesztői, amire igent mondott. „Nem volt könnyű a döntés a jelenlegi helyzetemben.” – folytatta Mazsi, de mivel hisz a sorsban, úgy érzi, ez jót fog tenni neki.

Azt gondolja, hogy nagyon-nagyon jó a munkabírása, és a jelenlegi élethelyzetében jó, ha folyamatosan le tudja kötni magát, a nap 24 órájában, mivel addig sem kell gondolkodnia. Másrészt fantasztikus dolognak tartja a táncot, Balin is volt része hasonlóban, és egyfajta terápiaként tekint rá.

Ami pedig az esélyeit illeti, elismerte, nem kicsit vannak lemaradva, ugyanakkor folyamatosan dolgozik azon, hogy ebből előnyt kovácsoljanak. „Nagyon sok feladat van, azt gondolom, lesz mit tanulni.” – mondta a Mokka vendégeként.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.