Dancing with the Stars 2: világklasszis lábai vannak az új versenyzőnek

Fotó: Instagram/Dancing With The Stars
not image

Hujber Dávid

2021. augusztus 1. - 22:23

Magyarország egyik legszebb lábait birtokolhatja Nagy Réka, aki szintén az esélyesek közé léphet a Dancing with the Stars második évadában.

Még mindig várnunk kell a DWS2 indulására, de a hivatalos bejelentés napján számos érdekes információt kaptunk a második évadáról. Bemutatkoztak az új sztárok, akik egymással fognak megküzdeni a színpadon.

A profi táncosok között sok ismerős arcot láthatunk, és sokak örömére Hegyes Berci is visszatért, aki az első szezonban nagy kedvenccé vált Gelencsér Tími táncpartnereként. A fiatalok duója olyan erős volt, hogy végül senki sem tudta megállítani őket.

Rengeteget cikkezett róluk a sajtó, és hamar jó barátok lettek. Ez a barátság még mindig tart, számos programon vettek részt közösen a barátokkal. A DWS fináléját hatalmas fölénnyel nyerték meg, ami örök emlék marad számukra.

Így edzi a mérhetetlenül kerek fenekét Nicole Scherzinger, nagyon szexi (videó)

Berci nagyon szerencsésnek mondhatja magát, hiszen egy újabb modellt és televíziós személyiséget kapott maga mellé, aki színésznőként is dolgozik. Nagy Réka egy végtelenül izgalmas és érdekes karakter, ráadásul olyan formája van, amivel még inkább dominálhat a színpadon.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.