Dollár
429,62 Ft
Euró
421,04 Ft
Font
476,35 Ft
Bitcoin
19,324 $

Dallos Bogi szettje a Sziget Fesztiválon: „Justin Bieber ma annyira várlak”

Fotó: Justin Bieber kanadai popénekes olsói koncertjének nyitódala közben 2015. október 29-én. Bieber váratlanul az első szám után levonult a színpadról és befejezte a koncertet. (MTI/EPA/Heiko Junge)
not image

Hujber Dávid

2022. augusztus 13. - 03:05

Puskás Peti felesége is izgatott Justin Bieber fellépése miatt, bár magasan van a léc, hiszen Dua Lipa hatalmasat ment az első napon,

Dallos Bogi és Puskás Peti közösen járják az országot, a világot, imádnak együtt lenni. Bogi fiatalon kötelezte el magát, és noha Peti jóval idősebb a szerelménél, minden jól, kiegyensúlyozottan működik közöttük.

Soron kívül Muri Enikőnek annyit sem ér Hódi Pamela, mint egy üres szemeteszsák

Ráadásul Peti is nagyon fiatalos, szinte mindig rosszul tippelik meg a korát, és ez valószínűleg 10 év múlva sem lesz másképp. Bogi is remek géneket kapott, neki sem kell majd igazán amiatt aggódnia, hogy hamar öregedne.

A híres páros, akik mindketten énekesek, még az X-Faktor korábbi évadában szerettek egymásba. Azóta sokat változott az életük, már csak amiatt is, mert férj és feleség lettek, boldogabbak, mint valaha.

Nem lehetett kérdés, hogy Bogiék is ki fognak látogatni a Sziget Fesztiválra, ahol eddig Dua Lipa hozta a legnagyobb show-t. A világhírű énekesnő még az első napon lépett fel, és még mindig a hatása alatt vagyunk.

Lapozó: 1 2