Clouds
21 Budapest
Dollár
344,52 Ft
Euró
370,79 Ft
Font
431,70 Ft
Bitcoin
26,872 $

Dallos Bogi és Rácz-Gyuricza Dóri csinos szettben jelentkeztek

Fotó: Instagram/Rácz-Gyuricza Dóra
Style

Takács Petra

Szerkesztő

A két barátnő nagyon boldog, és már mindenki tudhatja, hogy Dallos Bogi babát vár, így nem lesz nagy korkülönbség a két híresség gyerekei között.

Rácz-Gyuricza Dóri komoly népszerűségnek örvend a közösségi médiában, sokan kíváncsiak a tartalmaira. Büszke a férjére, akit példaképnek tart, és egyúttal nagyon jó családapának, csak úgy halmozza a sikereket.

Soron kívül 5G-tornyokat akart megsemmisíteni egy oltásellenes összeesküvés-elméletet valló nő

Az egyik legsikeresebb hírességről beszélünk, legutóbb például egy világhírű óramárkával állapodott meg. Karrierje egyik csúcspontja ez, ráadásul imádja az órákat, így még inkább azonosulni tud ezzel az egésszel.

Nemrég vehette át az új Mercedesét, ami a nyári időszak slágere lehet a nyitott tetővel. Különleges élet az, amit Jenő él, de nagyon keményen megdolgozott érte, és mindig vannak új tervei.

Dóri a legtöbb idejét a gyermekével tölti, aki most lett 1 éves, de arra is figyel, hogy kikapcsolódjon, például a barátnőjével, Dallos Bogival. A Nyerő Páros ideje alatt kötöttek örök barátságot, és szinte minden egyszerre történik az életükben.

Nagyon közel volt egymáshoz a két eljegyzés és az esküvők is, most pedig a várandósság. Több mint 1 év lesz a két gyermek között, és még számos közös kaland vár rájuk a következő években, édesanyaként is.