Nagy bejelentés Dallos Bogiéknál: új családtag!

Fotó: Instagram/Puskás-Dallos Bogi
not image

Hujber Dávid

2021. október 22. - 19:47

Új családtag érkezett Dallos Bogiékhoz, akik rettentő boldogok emiatt, és ezzel egy részben új élet is kezdődik számukra.

Köztudott, hogy Dallos Bogi és Puskás Peti, akik időközben felvették egymás nevét az esküvőjüket követően, nagyon szeretik az állatokat. Igazi állatvédők, és az évek alatt számos állatot próbáltak megmenteni.

A kutyák sorsát is igazi szívügyüknek tartják, a világ talán legcsodálatosabb élőlényei, akik csak adnak, de ennek ellenére rengetegen élnek úgy, ahogy soha nem szabadna. Szükségük van a segítségre, és ebben próbál aktívan részt venni a sztárpár.

Most kiderült, hogy új taggal bővült Bogi és Peti családja. Korábban sokszor voltak ideiglenes befogadók, ami egyszerre hálás és nehéz feladat, mivel a kis csodálatos állatokat el kell engedniük, ha megfelelő otthont találnak számukra.

Nyerő Páros: Kabát Peti újabb hatalmas alakítása

Ezt a megfelelő otthont most Bogiék adják, akik boldogan jelentették be, hogy új családtaggal bővültek. Az aranyos kis csöppség Mimo névre hallgat. Mint azt a posztban is láthatjuk, a képeket Gyuricza Dóri, Rácz Jenő felesége készítette, akivel nagyon jó barátok lettek.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.