Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,597 $

Dallos Bogi nagyon dögös szettje abszolút top

Fotó: RTL Magyarország
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Remekül áll ez az összeállítás Dallos Boginak, aki kevesebbet szerepel a bulvársajtóban, amit talán nem bán.

Dallos Bogi tipikusan az a híresség, akit nem vesznek körbe botrányok, és nem szerepel rendszeresen a címlapokon. Annak ellenére, hogy milyen ismert, nyugodt életet élhet, sokan másokkal ellentétben.

Soron kívül Megszöktek a börtönből, majd elmentek palacsintázni: a vendégek buktatták le őket

Az X-Faktor egykori mentora remekül döntött, amikor megváltoztatta a hajszínét, mellyel új energiákat szabadított fel magából. Soha nem szabad alábecsülni a változás erejét, még ha arra nem is tekintünk úgy.

Bogi valahogyan még dögösebb, még vonzóbb lett, és évről évre ő is egyre tapasztaltabbá válik. Ez pedig lehetőséget ad neki a belső és külső fejlődésre is, ami általában kéz a kézben jár, és igen látványos a végeredmény.

„Hölgyeim! A legboldogabb nőnapot kívánom magunknak! Az én mai programom: Egy hidratáló arcmaszk, beszélgetés anyukámmal, és a barátnőimmel, vacsora a férjemmel, virágok rendezgetése a házban, egy kis csoki, egy kellemes illatgyertya.” – írta a posztjában még szerdán Bogi.

„Ünneplem magunkat, ünneplem a végtelen erőt, ami van bennünk, azzal, hogy ma csak magamra és a feltöltődésre használom. #mertmegérdemeljük Nálatok mi a program?” – tette fel a kérdést az oldalán.