Dollár
396,24 Ft
Euró
418,04 Ft
Font
484,76 Ft
Bitcoin
16,959 $

Curtis megható üzenete az Újpest egykori sztárjaihoz, Kabát is köztük van

Fotó: Instagram/Curtis
Style

Takács Petra

Szerkesztő

A híres rapper igazi szívügye az újpesti alakulat, mely fennállása legnehezebb időszakát élheti meg, és még mindig nem látni a fényt az alagút végén.

Az új szezon előtt nem lehetett arra számítani, hogy az Újpest harcban lesz a bajnoki címért, ahogyan arra sem, hogy közel 10 mérkőzés után a Kisvárda fogja vezeti a tabellát a Ferencváros és a Puskás Akadémia előtt.

Soron kívül SZÉP-kártya, telefon, laptop – béremelés helyett így is motiválható a dolgozó

Arra azonban végképp nem, hogy a legendás újpesti gárdának kilenc lejátszott meccs után mindössze 4 pont áll majd a neve mellett. Ezzel abszolút az utolsók, és ha nem szedik össze magukat, a másodosztályban landolhatnak.

A jelenlegi kép alapján erre több az esély, mint arra, hogy a következő időszakban felkapaszkodnak a tabellán. Még csak nyert meccsük sincs, és a négy döntetlen ugyancsak megbosszulja magát az öt vereség mellett.

Curtis, az Újpest korábbi profi labdarúgója szívén viseli a klub helyzetét, és már nem egy feszült gondolatot osztott meg a helyzet kapcsán. Ha tehetné, biztosan beállna segíteni, de már nem aktív játékos, így csak a lelátóról tudja támogatni a csapatot.

„Megtisztelő volt egy csapatban játszani velük! Minden percét imádtam.” – kezdte az üzenetét Curis, aki számára az Újpest nemcsak egy kedvelt futballklub, sokkal több és értékesebb annál, az élete része, és az is marad.

Lapozó: 1 2