Dollár
423,88 Ft
Euró
408,85 Ft
Font
457,15 Ft
Bitcoin
19,181 $

Curtis egy nagyon látványos fotóval villant meg a születésnapján

Fotó: Instagram/Curtis
not image

Hujber Dávid

2022. augusztus 31. - 10:30

A híres rapper úgy döntött, hogy külföldön ünnepli a születésnapját, és egy kicsit világot lát, ami mindig feldobja az embert.

Curtisről akkor is beszélnek az emberek, ha épp nincs témában, valahogyan a bulvársajtó rendre talál valamit, amire sokan felkapják a fejüket. Néha még a rapper is, aki nem egyszer cáfolt bizonyos információkat.

Soron kívül Legjobb barátja behívása miatt nyitott tüzet egy toborzótisztre egy férfi Szibériában

Már hozzászokhatott ehhez, és összességében jól kezeli a dolgot, nemigazán szokott kiakadni, nem fenyegetőzik perekkel, és így tovább. Igyekszik élni a saját életét, és mindent megadni a gyermekének, aki a legfontosabb számára.

Hatalmas tempóban nő a kisfia, és Majka nagyobbik fiához hasonlóan egy nap talán az Újpest igazolt játékosa lesz. Érdekes lenne őket ugyanabban a csapatban játszani, ráadásul jól tudjuk, hogy a rapperek mennyire szeretik a legendás klubot.

Csodálatos frizurát kapott Hajdú Péter menyasszonya

Curtis az utóbbi időben sok bulit nyomott le, így most inkább kikapcsolódni ment. Korábban már láthattunk róla fotókat Nápolyból, az egyik legkultikusabb helyszínről, ahol egy nagy sorozatot forgattak éveken át.

Lapozó: 1 2