Curtis nagy poénnal nyitott a Szerencsekerékben (videó)

Fotó: Instagram/TV2
Style

Takács Petra

Szerkesztő

A rapper hamarosan a rivális RTL képernyőjén tűnik fel, ám előtte a Szerencsekerékben is szerepelt a TV-n.

Curtis nemcsak a sportban és a zeneiparban járt be nagy utat, hanem többek között a televíziózásban is. Számtalan műsorban szerepelt, nem is oly rég megnyerte a Celeb vagyok, ment ki innen! 2023-as évadát.

Soron kívül HÉV-vel ütközött egy autó Szigetszentmiklóson, jóformán eltűnt az egyik oldala (fotó)

Nem kis összeget vihetett ezzel haza Kolumbiából, és időközben a háza is elkészült, ami medencét is tartalmaz. Sőt, a The Voice egyik főszereplője lesz, ami komoly megtiszteltetés szám ára, és elárulta, elsírta magát, amikor megkapta a felkérést.

A rapper nagyon boldog, minden a helyére került az életében, és ki tudja, talán a Szerencsekerékben is szerencséje lesz. Minden esélye megvan rá, voltak sztárok, akik nagy pénzzel távoztak.

Curtis Kasza Tibinek elárulta, meccsekre szokott fogadni, de maga a Szerencsekerék ebből a szempontból új számára. Ettől függetlenül hitt abban, hogy szerencséje lesz, ráadásul egy rendkívül izgalmas, és fordulatos játékról beszélünk.

Viccesen megjegyezte, ha már lemondta a haknikat, ideje lenne egy kis plusz pénzt nyernie. Sokan várták már a pillanatot, ma este pedig teljes egészében is megnézhetjük a Szerencsekerék legújabb epizódját a rapperrel.