Clouds
21 Budapest
Dollár
358,30 Ft
Euró
389,31 Ft
Font
443,90 Ft
Bitcoin
23,219 $

Curtis őszintén vallott: szakember segítségét kérte a konfliktusok kezeléséhez

TÉMÁK:
#Bulvár #Curtis
Fotó: Curtis (Széki Attila) énekel a Majka & Curtis zenekar koncertjén az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóján (EFOTT) Sukorón 2021. augusztus 14-én. MTI/Vasvári Tamás
Style
not image

Koós Alexandra

Szerkesztő
TÉMÁK

Többek között azt is elárulta, összeáll-e még valaha Majkával, és milyen egyéb tervei vannak a jövőre nézve.

Curtis egyik legutóbbi interjújában nyers őszinteséggel vallott élete nehezebb szakaszairól, illetve arról, hogyan birkózik meg a stresszel, és miként éli meg a sikert. Abban pedig biztos volt, hogy végre a fejlődés útjára lépett, amiben sokan támogatják.

Soron kívül Érdemes lesz felnézni a Netflixre februárban: íme a havi premierek listája

A Hot! magazinnak azt is beismerte, már előre sejtette, mennyire nehéz lesz otthon hagynia a családját, hogy hetekre elutazzon a Celeb vagyok, ments ki innen! forgatására, a mélypont pedig akkor érkezett el számára, amikor a kimerültség és az éhség miatt a féltékenység is elhatalmasodott rajta.

Elmondása szerint rémálmai is voltak a barátnője, Judit kapcsán, de szerencsére pár nap után rájött, hogy valószínűleg csak túlreagálta az egészet, a párja privát szféráját pedig mindig tiszteletben tartja – derül ki a Blikk beszámolójából.

A család az első

A rapper úgy vélte, ez a fajta féltés a korábbi énje miatt alakult ki, amikor még „csibészebb” életet élt, de ma már más ember. Számára nem az anyagiak vagy bármi egyéb áll az első helyen, hanem a család, így meglehetősen nehezen éli meg azt, hogy a bátyját emberöléssel vádolják.

„Nem is értem, hogy tarthat egy ügy ilyen sokáig. Emlékszem, amikor elvitték, először csak röhögtem, mondtam, hogy legalább egy-két napig kipróbálja, milyen bent, aztán kiderült az igazság és vége… Száz százalékig biztos vagyok az ártatlanságában”

– tette hozzá.

Majd a gyermeke anyjára, Krisztire is kitért, akivel állítása szerint nagyon jó a kapcsolatuk, ráadásul közel is laknak egymáshoz, így szinte minden nap találkoznak. Emellett nem tartja magát „hétvégi apukának”, mivel fontos számára, hogy közösen neveljék a fiukat, Doncsit.

Egyedül kell folytatnia az útját

Curtis szerint a Majkával való közös zenélésnek már vége, mivel hiába volt papíron frontember, mindig másodiknak érezte magát. Ennek ellenére nagyon hálás mindenért, amit a csapattól kapott, s élete egyik legsikeresebb időszakaként gondol vissza azokra az időkre.

„Ha egyszer – mindkettőnk számára egyenlő feltételekkel – lesz egy 20 éves Belehalok arénás buli, annak részemről biztosan nem lesz akadálya. De csak és kizárólag akkor, ha egyenlő feltételekkel, egyenlő felekként lépünk színpadra”

– fejtette ki.

Mindemellett úgy véli, hogy immár egyedül kell folytatnia az útját, így tervei is vannak bőven. Eközben nem félt pszichológus segítségét kérni, hogy tudja kezelni a konfliktusokat, a sikert és a kudarcot, mert számára ez volt a legnehezebb.