Clouds
21 Budapest
Dollár
346,10 Ft
Euró
371,41 Ft
Font
427,29 Ft
Bitcoin
27,124 $

Fenséges ételeket fogyasztott Curtis New Yorkban (fotók)

Fotó: Unsplash/Luca Bravo
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Curtis biztosan emlékezni fog ezekre a napokra New Yorkban, igen komoly ételeket fogyaszt odakint, és a szivar sem maradhatott el.

Curtis szereti az életét, ami egyre inkább egyensúlyba kerül, akárcsak a karrierje. Meghozta a döntést, kiszállt Majka zenekarából, majd alapított egy sajátot, amivel járni fogja az országot, és élőben zenélnek.

Soron kívül Most emeltek vádat egy férfi ellen, aki 2013-ban megerőszakolt egy 17 éves lányt

Minden adott ahhoz, hogy Curtis pályafutása még inkább kiteljesedjen, és egy ideje tudhatjuk, jelenleg az USA-ban tartózkodik. New York maga a mennyország, különösen azok számára, akik bírják a nyüzsgést.

A rappernek nincs gondja ezzel, és nemrég elárulta, hogy idehaza megvásárolta az első házát, amire igen büszke. Nem lesz messze a családjától, és az Újpest FC-től sem, szeretett klubjától, ami nagyon fontos számára.

Curtis nem unatkozhat New Yorkban, mindig van valami látnivaló, és egy óriási városról beszélünk, mely egy pillanatra sem szunnyad. Este nagy partik vannak, nappal pedig mindenki dolgozik.

Természetesen a finom ételek sem maradhattak el, és a rapper megint megosztott pár új fotót a követőinek. Ránézésre is rendkívül ízletes lehetett a tengeri herkentyűs fogás, mellé egy kis szivarral.