Curtis kissé kiakadt: „Ne kelljen már magyarázkodnom minden senkiházinak, de tényleg!”

Fotó: Instagram/Curtis
not image

Hujber Dávid

2021.március.7 - 21:52

Úgy látta, jobb, ha tisztázza a dolgokat, mert megint megjelenhetett pár olyan komment, amiknek nem kellett volna.

Nemrég írhattunk arról, hogy Curtis élvezi a napsütést, majd full lazára vette a figurát a Balaton partján. Vasárnap este ismét posztolt a híres rapper, de nem a legjobb hangulatban, és jobbnak látta, ha tisztázza a dolgot.

„Tudjátok, nehéz megfelelni mindenkinek… Soha nem is akartam! Ezután sem akarok! Hogy a volt feleségem egyedül vitte el nőnapozni a fiamat, azért van, mert nekem délelőtt munkám volt.” – kezdte a posztjában.

„Azért dolgozom, hogy a fiam ne szenvedjen hiányt ezután sem semmiben! Nőnap holnap van, és el tudtam volna menni vele, de mivel bölcsibe jár, nem tudjuk megoldani, hogy mindenkit ‘utolérjünk’” – tette hozzá.

Az RTL Klub sztárja is koronavírus-beteg lett

„Így közös megbeszélés alapján döntöttünk, ők elmennek, úgysincs programjuk. A csokrokat én vittem nekik, hogy meglepjék a mamákat és a többi rokont.” – tisztázta a részleteket Curtis, még mielőtt még több pletyka kezd el keringeni odakint.

„Ne kelljen már magyarázkodnom minden senkiházinak, de tényleg! Itt mindenki mintaanya, meg mintaapa?”- tette fel a költői kérdést a rapper, akinek néha valóban elege lehet a találgatásokból, a hazugságokból, vagy a pletykákból.