Clouds
21 Budapest
Dollár
359,41 Ft
Euró
390,62 Ft
Font
445,58 Ft
Bitcoin
23,120 $

Egy újabb nagyon aranyos videó Curtisről és a kisfiáról

Fotó: Instagram/Curtis
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Curtis és a kisfia nagyon jól megértik egymást, szoros közöttük a kapcsolat, ami aranyosabbnál aranyosabb videókat szül.

Curtis imád édesapa lenni, minden percét szereti, hiszen nincs is szebb az életben, amikor szülőkké válhatunk. Sokan vannak, akik vágynak erre az életérzésre, és arra, hogy mindent megadjanak a gyermeküknek.

Soron kívül Érdemes lesz felnézni a Netflixre februárban: íme a havi premierek listája

Igazán szerencsés gyerekek, akik ilyen családban nőhetnek fel, miközben az édesapa és az édesanya jó kapcsolatot ápol egymással, akár válás esetén is. Ez a ritkább verzió, mert sokszor tapasztaljuk azt, hogy olyan harag és sértődöttség van az egykori párok között, hogy az nincs jó hatással a gyerekekre.

Noha Curits és az egykori párja már egy ideje külön életet élnek, abszolúte megmaradt a jó kapcsolat. Imádják a gyereküket, aki az édesanyjával és az édesapjával is sok időt tölthet együtt, már természetessé válhatott a helyzet számára.

Ez talán az ideálisabb, mintha mindez később történne, amikor sokkal nehezebb feldolgozni egy gyereknek egy válást, akár kamaszként. Ezzel sem lesz gondja a kisfiúnak, mert így nő fel, és közben minden szeretetet megkap.

A hétvégén is találkozhatott az édesapjával, és mint azt a videóban láthatjátok, nagyon jól érzik magukat. „Azt a mindenit! Mi a terved, kisfiam?” – tette fel viccesen a kérdést Curtis a gyermekének, aki sok más gyerekhez hasonlóan szereti a játékfegyvereket.

Még több bulvár: Nádai Anikó megmutatta, milyen volt kislányként (fotó)