Egészen megható szavak Curtistől a nagy napon

Fotó: Instagram/Curtis
not image

Takács Petra

2021. augusztus 4. - 09:53

Curtis egy nagyon is érzelmes karakter, és ezt ismét bizonyította, amikor a kisfiához szólt, aki mindennél fontosabb számára.

Noha a híres rapper az évek során megélt pár igen kemény időszakot, és mindig fel tudott állni a padlóról, mindez nem jelenti azt, hogy ne lenne érzelmes. A Sztárban Sztárban is bizonyította ezt az egyik produkciónál, ahol szem nem maradt szárazon.

Rendkívül érzelmes volt a dal, amit előadott Curtis, és sokan felkapták rá a fejüket, hogy milyen plusz értékek lakoznak a sikeres dalszövegíróban, aki nemcsak rapperként tette le a névjegyét. Mindig képes meglepetést okozni, ami részben sikerességének kulcsa.

Az utóbbi időszak jól alakult számára, hiszen rátalált a szerelem, boldog, sokat van együtt a kisfiával, és közben a koncertek is újraindultak. Nincs sok ideje arra, hogy unatkozzon, bár ezt nála soha nem tudtuk elképzelni.

Curtis megmutatta a legújabb stoplistát, különleges darab

Mindig mozgásban van, alkot, de a legkülönlegesebb pillanatokat akkor élheti át, ha ott van mellette a kisfia. A legutóbbi posztjában olyan érzelmes szavakat fogalmazott meg, amit egy nap mindenképpen érdemes lesz elolvasnia a fiának, például akkor, amikor felnőtté válik és ő is családot alapít.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.