Clouds
21 Budapest
Dollár
359,70 Ft
Euró
388,26 Ft
Font
433,54 Ft
Bitcoin
23,487 $

Curtis nem tartotta magát jó futballistának

Fotó: RTL Magyarország
Style

Takács Petra

Szerkesztő

A rapper szerint a jelenlegi szakmájában sokkal jobb, mint amikor futballistaként élte az életét, még, ha nem is sokáig, mert egy súlyos sérülés mindent megváltoztatott.

Curtis, a Celeb vagyok, ments ki innen! 2022-es évadának győztese az RTL Portré című műsorának adott interjút. Több érdekesség is szóba került, természetesen a sport is, mely a mai napig hatással van rá.

Soron kívül Gyermekekre vadászó férfiak tartják rettegésben a szülőket az Egyesült Királyságban

A pillanat, ami a leginkább megváltoztatta az életét, az a térdsérülése volt, rögtön a sportpályafutása elején. Gyakorlatilag derékba törte a karrierjét a sérülés, ugyanakkor megnyitott előtte egy olyan kaput, ami által Magyarország egyik legnagyobb rapperév válhatott.

Egy vidéki kupameccsen sérült meg súlyosan, és akkoriban egyes pályák nem voltak olyan minőségűek, mint manapság. Egyszerűen könnyebben meg lehetett rajtuk sérülni, és a rapper pontosan egy ilyen szerencsétlen pillanatba futott bele.

„Nem volt ennyi jó focipálya, mint most.” Sokan nagy tehetségnek tartották, addig Curtis elárulta, nem tartotta magát jó futballistának. „Én nem tartottam magam jó focistának. Sokkal jobb rapper vagyok, mint focista.”

Hozzátette, a meccseken mindig izgult, mivel nem érezte magát olyan jónak, addig rapperként soha nem izgul. Szerinte a futballt sem lehet úgy játszani, ha nincs az emberben egy kis csibészség, rafináltság. „Muszáj.”

Még több bulvár: Geszler Dorottya őrületesen szexi tengerparti fotója Baliról