Clouds
21 Budapest
Dollár
359,52 Ft
Euró
390,21 Ft
Font
444,03 Ft
Bitcoin
22,787 $

Nagy hír: Curtis újra fellép, nem is akárhol

Fotó: Instagram/Curtis
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Azok, akik amiatt aggódtak, hogy a következő időszakban nemigazán fogják látni a híres rappert színpadon, most nagyon örülhetnek.

Három héttel ezelőtt Curtis fontos bejelentést tett a közösségi médiában, ami az egész sajtót bejárta, méghozzá egyik pillanatról a másikra. A leghíresebb rapperről van szó, így nem csoda, hogy hamar elterjedt a hír.

Soron kívül Több órára is kisüthet a nap kedden, ám éjszaka hózáporra is van kilátás

A dalszövegíróként is nagyon sikeres zenész arról beszélt, hogy teljesen lemerült testileg és lelkileg. Emiatt úgy döntött, hogy tart egy kis pihenőt, amire már nagy szüksége lehetett.

„Ez az év megint egy száguldás volt számomra. Rettenetesen elfáradtam, emellett a nyakamba vettem a világ összes gondját… Teljesen lemerültem testileg és lelkileg is.” – írta akkor a posztjában Curtis.

Konyhafőnök-Wendy hihetetlenül mellerős dekoltázsa ledobta az atomot

„Az idei évre lekötött CURTIS bulikat felfüggesztem, egy-két tv-s szereplést kivéve és eltűnök határozatlan időre a színpadról. A magánéletemben is volt rengeteg csatám a közelmúltban ,amit ugyancsak nehezen tudok feldolgozni ,de szerencsére a párom ,a kisfiam és pár jó barátom sokat segítenek.” – tette hozzá a közleményében.

Lapozó: 1 2