Curtis és Hajdu Steve akkorát szólt be Szabó Ádámnak…

Fotó: YouTube/LifeTV
not image

Hujber Dávid

2021.április.14 - 00:10

Persze csak viccesen, és Ádám maximálisan vette a lapot, remek volt a hangulat a LifeTV stúdiójában, ahol egy vicces trió volt a vendég.

Harsányi Levente már önmagában el tudja vinni a show-t, de ebben most nem volt egyedül, ott ült mellette Curtis és Szabó Ádám. Ádám ás a híres rapper nagyon jó barátok lettek a Sztárban Sztár ideje alatt, amit sikerült megnyernie az énekesnek.

Azóta kiadtak egy közös dalt, mely nagy sikert aratott, bár amiben Curtis szerepel, az általában nagy durranás, köszönhetően a szövegírói tudásának is, melyről szintén ejtett pár szót a Bréking ideje alatt.

Szóba került, hogy a zenészek a koronavírus miatt egészen mélyre is tudtak kerülni, hiszen egyik pillanatról a másikra szűntek meg a koncertlehetőségeik, ami miatt nyilván jelentős bevételtől esnek el.

Schobert Norbi reagált a „vágósúlyos”interjúra: „Utáltam magamon a csimpánz csöcsöket”

Vannak napok, amikor napokon át alig alszanak valamit, majd jön egy időszak, és semmit sem tudnak tenni. Steve akkorát szólt erre, hogy még Ádám is felnevetett. „Erről csak Ádi tud beszélni… Azt hiszem, más nem nagyon, ugye? Most jön a te órád.”

Ádám ekkor még nem számított arra, hogy lesz még egy nagy beszólás a téma kapcsán. „Végre mindenki tapasztalhatja azt, hogy nem hívják fellépni.” – reagált Ádám, és Curtis le is csapott a lehetőségre.

„Soha nem gondoltam volna, hogy annyi bulim lesz, mint Szabó Ádámnak.”