Clouds
21 Budapest
Dollár
359,31 Ft
Euró
390,66 Ft
Font
445,53 Ft
Bitcoin
23,018 $

Nyakába vette Curtis a bikinis szerelmét (fotóval)

Fotó: Instagram/Curtis
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Születésnapja van Curtis szerelmének, aki egy emlékezetes fotó kíséretében kívánt boldog születésnapot.

Az embernek néha szüksége van arra, hogy egyedül legyen, és ez mindkét nemre értendő. Nem mindig a kapcsolat jelenti a megoldást bizonyos időszakokban, illetve néha jobb várni a megfelelő személyre.

Soron kívül Évente 200 milliárdba kerül az elhízás a magyar egészségügy számára

Az idő folyamán azonban rendre kiderül, hogy az emberek többsége társas lény, vágyik arra, hog legyen valakije. Manapság számos rosszul működő kapcsolatot láthatunk, illetve azt, hogy nincs meg az igazi kommunikáció a párok között.

Egyesek pedig egyáltalán nem illenek össze egymással, mégis húzzák a másik idejét. Túl rövid az élet ahhoz, hogy elpazaroljuk az éveket, a hónapokat és a heteket, vagy akár a napokat, mert sosem tudhatjuk, ki vár ránk odakint.

Vannak azonban jól működő kapcsolatok is, a sztárok világában szintén. Curtis és párja már hosszabb ideje vannak együtt, kitartanak egymás mellett, és közben rengeteg közös emléket gyűjtenek.

„Isten éltessen kicsi. Kívánom, hogy minden álmod teljesüljön! Szeretlek.” – írta a posztjában boldogan Curtis, aki hamarosan egy újabb klippel érkezik, miközben már javában próbál a zenekarával.

Még több bulvár: A gyönyörű Weisz Fanni megmutatta, milyen amikor komoly és vidám