Dollár
430,59 Ft
Euró
411,77 Ft
Font
455,54 Ft
Bitcoin
18,955 $

Curtis szerint nem kell bemutatni, politikailag melyik oldalhoz tartozik

Fotó: Instagram/Curtis
not image

Takács Petra

2022. augusztus 29. - 15:26

Azok, akik folyamatosan támadják a rappert, ezúttal nehéz lesz fogást találniuk rajta, mert ismét ott segít, ahol csak tud.

Annak ellenére, hogy Curtis a hosszú évek alatt megannyi támadást kapott, és igencsak cifra cikkek jelentek meg róla a sajtóban, meglehetősen jól tartja magát lelkileg. Jól is kezeli ezeket a helyzeteket, vannak, akik ebben mindenképpen tanulhatnának tőle.

Soron kívül Csütörtökön Kormányinfó, fontos bejelentések jöhetnek

Sokszor bizonyította már, hogy nagy szíve van, megannyi alkalommal segített, többek között gyerekeken is. Számára az a legfontosabb, hogy adjon, hiszen adni jó, sokkal jobb, mint kapni, amire elég hamar rájön az ember.

Nemrég erősítette meg, hogy lezártul a korábban bejelentett gyűjtés, vagyis a Robin Hood Curtis Challenge, amihez többek között L.L. Junior, Dér Heni, Krausz Gábor, T. Danny és Kulcsár Edina szerelme, G.w.M. is csatlakozott.

Szétnyílt hasfallal, szétesett rekesszel is koncertezik Rúzsa Magdi

„Rengeteg magánszemély is küldött volna felajánlást, amit most nem fogadtunk el, de rajtuk felbuzdulva folytatni fogom ezt a kezdeményezést, mert mindig vannak olyanok, akiknek elkél a segítség.” – írta a korábbi posztjában Curtis, aki ezzel már 2 millió forintot gyűjtött.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.