Dollár
395,07 Ft
Euró
417,98 Ft
Font
484,85 Ft
Bitcoin
17,192 $

Curtis már egy 2022-es Mercedes S-osztályt vezet (videó)

Fotó: Instagram/Curtis
Style

Takács Petra

Szerkesztő

A híres rapper láthatóan imádja a német márkát, és most egy olyan különleges modellbe pattant be, ami maga az abszolút luxus és modern technológia.

Hatalmas a harc az autógyártók között, és ez nemcsak a prémiumikra igaz. Ádáz csata zajlik a vásárolókért, a nagyobb bevételekért, ami a Covid idején még élesebb, még nehezebb, és még kiszámíthatatlanabb.

Soron kívül Korlátlan internettel lepi meg ügyfeleit a Telekom

Sok minden játszik szerepet egy autó vásárlásánál, főként a pénz, kivéve azokat, akik úgy vásárolnak, hogy nem nézik az árcédulát. A legtöbb esetben azonban nagyon is figyeljük az árakat, és azt, hogy cserébe mit kapunk.

Mindig is voltak klasszikus márkák, amik rendre hozták a magas minőséget, és nemigazán kellett csalódnunk. A Mercedes ezen autómárkák közé sorolható, amely hosszú évek óta veretlen a Forma-1-ben.

Csuti megszólalt Kulcsár Edina új párjának bejelentése után, érdekes dolgokat mondott

Legutóbb ugyan nem ők húzták be az egyéni trófeát, a konstruktőri ismét hozzájuk vándorolt. Az utakon is igyekeznek hozni ezt az ultra-magas minőséget, és azt kell mondjuk, hogy az új S-osztály ugyancsak magasra tette a lécet, és nemcsak a kategóriájában.

Lapozó: 1 2