Így cukrászkodik Orbán Viktor a Bazilikánál (videó)

Fotó: Facebook/Orbán Viktor
not image

Takács Petra

2021. december 5. - 09:25

Talán ebben a formában még nem is láthattuk Orbán Viktort, Magyarország miniszterelnökét, aki szintén izgatottan várja az ünnepeket.

A tavalyi karácsonyunk nagyon más volt, mint az azt megelőzőek, köszönhetően a COVID-nak, mely sok szempontból még mindig sakkban tartja a Föld lakosságának legnagyobb részét.

Azóta rengeteg minden történt, többek között elkészültek a vakcinák, amikből Magyarország az elsők között szerezett be, és nem kevés adagot. Ráadásul egyedülálló módon rögtön több különböző oltóanyagot tettek elérhetővé.

Még mindig bőven van miből válogatniuk az embereknek, és az oltási akcióhetek egyelőre nagyon sikeresek. Ne feledjük, a következő hétre is meghosszabbították az akciót, így az emberek akár előzetes regisztráció és időpontfoglalás nélkül is elmehetnek oltakozni.

Ahogyan Orbán Viktor is fogalmazott, a legnagyobb ajándék a szeretteink számára az, ha beoltatjuk magunkat, hiszen ezzel nemcsak saját magunkat védjük meg, hanem adott esetben családtagjainkat is.

A magyar miniszterelnök számára is nagy ünnepet jelent a karácsony, legutóbb a Bazilikánál bukkant fel a nagy adventi események ideje alatt. Sőt, még cukrászkodott is egy kicsit, segítette a mézeskalács díszítését, amiről alább egy videót találhattok.