Cuki képek készültek Palvin Barbiról húsvétkor, öröm ránézni

Fotó: Instagram/Palvin Barbara
not image

Hujber Dávid

2021.április.5 - 21:32

Nagyon nehéz lenne rossz képeket készíteni a világhírű magyar modellről, hiszen egyenesen imádják őt a kamerák, ez senki számára nem lehet kérdés.

A Föld lakosságának jelentős része nem élt meg ilyen nehéz időszakot, mint most a koronavírus miatt. Olyasvalamivel állunk szemben, amiről egyszerre tudunk sokat és keveset. A láthatatlan ellenség ráadásul mutálódik, és az egyetlen ellenszer ellene a vakcina.

Ezekben a nehéz időkben mentális szinten is sérülhetünk, nemcsak testileg. Emiatt nagyon fontos, hogy minden lehetőséget ragadjunk meg arra, hogy egy kicsit jól érezzük magunkat, kikapcsoljunk és elengedjük a rossz gondolatokat.

Ennek most igen komoly jelentősége van, és valószínűleg hatalmas megkönnyebbülés lesz az a bizonyos pillanat, amikor a vírust hivatalosan is legyőzzük. Erre még várnunk kell, de legalább már ott van a fény az alagút végén.

Ennél jobb most nem lesz, a Beckham-család húsvétkor

A húsvét is egy kiváló alkalom arra, hogy egy kicsit félretegyük a negatív gondolatokat, és élvezzük a természetet. A sztárok is hasonlóan tesznek és sorra jelennek meg róluk az ünnep alkalmából készített képek.

Palvin Barbi, a világhírű magyar modell sem maradt ki a sorból, aki egy szépséges kertből jelentkezett be. A mosolygós Barbi mindig sok pozitivitást áraszt magából, és ezek a képek valóban nagyon aranyosak lettek.