Clouds
21 Budapest
Dollár
365,41 Ft
Euró
391,77 Ft
Font
439,87 Ft
Bitcoin
23,136 $

Csutinak alakulóban van egy új kapcsolat, de vajon kiről van szó?

Fotó: YouTube/Frizbi TV
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Csuti Hajdú Péter vendége volt a Frizbi TV-ben, melynek ideje alatt arról is beszélt, ha a gyerekei nem fogadják el a szerelmét, akkor szakít vele.

Hajdú Péter online formában folytatja tovább a népszerű műsorát, a Frizbit. A Frizbi TV-nek már több mint 10 ezer feliratkozója van a YouTube-on, és eddig összesen közel 245 ezren látták az első adást.

Soron kívül A halottak száma 7000, a sérülteké 35000 fölé nőtt a hétfői földrengésben

Az első epizódnak Sebestyén Balázs volt a vendége, aki a hosszú beszélgetés ideje alatt nem egy érdekes témát érintett. Többek között szó esett az energiákról, az elmúlásról, az édesapjáról, ahogyan a koronavírusról is.

Sokat nem kellett várnunk az új vendégre, akit szintén jól ismernek a nézők. Kulcsár Edina volt férje látogatott el Péterhez, hogy mélyebben beszélgessen bizonyos témákról, például arról, hogy mi történik, ha a gyerekei nem fogadják el a szerelmét.

Csuti nehéz időszakon van túl, megviselték az események, és még mindig nem találta meg azt a személyt, aki az igazi lehet számára. A gyerekei azonban mindennél fontosabbak, ők azok, akik az élete értelmét adják, mint a legtöbb apának.

Péter megjegyezte, ami Csuti karrierjét illeti, sínen van, de a magánéletében lövi a kapufákat. Erre humorosan megjegyezte a Farm VIP 3 sztárja, hogy még kaput sem talál, de nyilván nem adja fel, mert mindig ott a remény.

Elárulta, valójában van valami alakulóban, de az előzetesből egyelőre nem sokat tudhattunk meg. Pillanatnyilag az is kérdés, hogy ismert személyről van-e szó, de nyilvánvalóvá tette, az egész életét leélné egyedül, ha a gyerekei nem fogadják el azt a valakit, akit ő a szíve választottjának gondol.