Csuti szerelme nemcsak gyönyörű, igazán formás is (fotóval)

Fotó: Instagram/Szabó András
not image

Takács Petra

2022. május 8. - 03:06

A szelfik után egy olyan képet is láthatunk a fiatal lányról, amin megpillanthatjuk a formáját, és azt kell mondjuk, Csuti nagyon szerencsés.

Csutinak szerencsére nem kellett sok idő ahhoz, hogy újra szerelembe essen, miután tönkrement a házassága Kulcsár Edinával, és igen mélyre került. Rengeteg nő kaphatta fel a fejét, hogy a jóképű és időközben nagyon izmossá vált férfi szabad.

Valószínűleg bőven voltak jelentkezők, akik szívesen randiztak volna Csutival, aki igen hamar párra lelt. Másoknál évek is eltelnek, amíg újra belépnek egy kapcsolatba, de Csutinak szerencséje volt az új barátnőjével, valószínűleg igen hamar el tudta feledtetni a rosszabb emlékeket.

A másik oldalon Kulcsár Edina továbbra is egy párt alkot Varga Márkkal, a híres rapperrel, és már közös lakásuk is van. Tehát a sztárok igen hamar megtalálták azt a személyt, aki mellett boldognak és önfeledtnek érezhetik magukat.

Schobert Norbi szerint Berki Krisztián nem ezt érdemelte, Hajdú Péter és ByeAlex is reagált a halálhírre

Csuti már a második külföldi útját élvezi a szerelmével, akiről eddig javarészt csak szelfiket láthattunk. Sokan voltak kíváncsiak arra, hogy vajon milyen teljes valójában a gyönyörű lány, és most teljesült is a kívánságuk.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.