Clouds
21 Budapest
Dollár
360,06 Ft
Euró
388,44 Ft
Font
433,44 Ft
Bitcoin
23,139 $

Csuti különleges erővel bíró ajándékot adott Schobert Norbinak

Fotó: Instagram/Szabó András
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Csuti is nagyon drukkolt Schobert Norbinak a Farm VIP 3-ban, akkor is, amikor még játékban volt, és nem sok múlt, hogy együtt döntőzzenek.

Schobert Norbit mindenki kedvelte a Farm VIP 3-ban, talán ő volt az egyetlen ilyen játékos, akárcsak a nézők szemében. Igaz, a finálét követően többen is csalással vádolták, de a fiatal fiú ismét tisztázta, hogy nem csalt.

Soron kívül A Fidesz szerint Gyurcsány pártja áll az orvosi kamara döntése mögött

Vajtó Lajos távozása után Norbin nem maradt egyedül, Csuti is fontos tanácsokkal látta el, ráadásul adott neki egy pulóvert is, ami egyfajta talizmán volt a fiú számára. Sokat jelent neki a ruhadarab, és most megismerhettük annak történetét.

Csuti közvetlen a döntő előtt esett ki, méghozzá drámai küzdelemben Dudás Miki ellen. Hosszú időn át párbajoztak egymással a pajtában, végül Miki került ki győztesen, de a döntőbe már nem jutott be.

„Egy szerencsepulcsi története! Annál a játéknál, ahol automatikusan TOP-5-be kerültem, ebben a pulcsiban voltam az eredményhirdetésné[email protected]norbert_schobert_jr_official pólóban volt és egy kicsit kellemetlen időjárás is fogadta őket, úgyhogy odaadtam neki, hogy nehogy fázzon és nehogy emiatt megremegjen a keze!”

„Ennél a játéknál 1.5 mp-en múlt, hogy nem esett ki és miután továbbjutott, azt mondta nekem, ez lett a szerencsepulcsija! Mondom akkor a tied, egyébként is szerette, sokat volt ebben esténként…aztán a DÖNTŐ után megkért, hogy írjam neki alá, így vált egy pulcsi kabalává, egy örök és szép emlékké!”

Még több bulvár: Jéghideg vízben lazított a 17 éves Schobert Norbi