Csuti a Kulcsár Edinával való szakítása óta változott, az új szerelmével már nem követi el a régi hibákat

Fotó: Instagram/Szabó András
not image

Takács Petra

2022. május 12. - 22:29

Ezúttal is nagyon intelligensen, érett férfi módjára nyilatkozott Csuti az életéről, a szerelméről, akit születésnapja alkalmából Olaszországba vitt el nyaralni, és nagyon jól érezték magukat.

Csuti elárulta, mindenben segíti és támogatja őt a barátnője, nagyon sokat beszélgettek korábban, és jelenleg is. Nyilván eleinte főként a lelki dolgok voltak azok, amik megvitatásra kerültek, hiszen Csuti egy pokolian nehéz időszakon van túl, miután Kulcsár Edinával különváltak, más utakon folytatják tovább.

Hangsúlyozta, lehetnek később konfliktusok, viták, de mindig kiemeli a barátnőjének, hogy ebben az esetben szóljon nyugodtan, például, ha soknak érez valamit a közösségi médiában. „Akkor szóljon, mert biztosan tudok benne változtatni.” – mondta az RTL Klub reggeli műsorában.

Mivel sokat tanult a múltból, nem szeretne ugyanazokba a hibákba esni, így természetesen mindent megbeszél a szerelmével, nyitott arra, hogy változtasson. Saját magukat félti, azt a hangulatot, amiben vannak, mert ezt nagyon szeretné megtartani.

Hajdú Péter Mel Gibsonnal találkozott (fotóval)

„Nem szeretnék nagy szavakat mondani.” Szerinte a barátnője nagyon intelligens abban is, hogy befogadja azokat a dolgokat, amikben ezelőtt nem volt tapasztalata. Csuti pedig nagyon sokat tapasztalt ahhoz, hogy a korábbi hibáit már ne kövesse el újra ebben a kapcsolatában.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.