Dollár
435,26 Ft
Euró
424,88 Ft
Font
487,68 Ft
Bitcoin
19,227 $

Csuti elmondta, mit gondol Kulcsár Edina szerepléséről a Dancing with the Stars-ban

Fotó: Instagram/Kulcsár Edina
not image

Hujber Dávid

2022. augusztus 11. - 17:22

Csuti és Edina rendezték a kapcsolatukat, mindketten boldogok az új szerelmükkel, de nyilván a gyerekeik miatt tartják a kommunikációt egymás között.

Csuti és Edina is jó példa arra, hogy milyen jól lehet kezelni azt a helyzetet, amikor a szülők elválnak egymástól, de a gyerekek semmiben nem szenvednek hiányt. A két sztár felváltva nevelik a gyerekeiket, Csuti is kap időt velük, és ezt jó látni.

Soron kívül Rekordot döntöttek az új állampapírok: 300 milliárd forint 2 nap alatt 

Csuti bizonyos időközönként válaszol a rajongók, követők kérdéseire, most is kaptak egy ilyen lehetőséget. „Ha az elmúlt 1 évre visszatekintesz, mik azok a dolgok, amikre rájöttél magaddal kapcsolatban?” – tették fel a kérdést Csutnak az Instagram oldalán. „Mindig is tudtam, milyen ember vagyok, csak nem mertem megmutatni az érzéseim, aztán a sok pofon után már nem tudtam magamban tartani, mostanra pedig természetes és velem járó.”

Arra a kérdésre, hogy Edinával rendezőnek-e a kapcsolatok, igennel válaszolt. „Sokat tanultam belőle.” – felelt Csuti arra a kérdésre, hogyan tekint vissza a házasságára, amiért sokan harcolt, de végül nem járt sikerrel.

Interjú: Lovas Annabella, aki tud nagyon morcos is lenni

Edina hamarosan a Dancing with the Stars harmadik évadában fog szerepelni, az egyik legnagyobb név a műsorban. „Drukkolok neki!” – reagált röviden Csuti az egyik rajongó kérdésre az oldalán.

Lapozó: 1 2