Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Különleges fotók készültek Csutiról és a gyermekeiről

Fotó: Instagram/Szabó András
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Remekül mutatnak egymás mellett, és a közösségi médián keresztül is érezni, mennyire fontosak a gyermekei Csutinak.

Nem sok olyan beszélgetést láthattunk Csutival, amikor ne hozta volna szóba a gyermekeit, miután ők a legfontosabbak számára. Mindent megtesz értük, ami csak lehetséges, és láthattuk, mennyire maga alatt volt, amikor drasztikus változás következett be az életében ezen a területen.

Soron kívül Nem kell aggódni, a következő napokban sem lesz hiány tojásból

A válás miatt érthető okokból nem tud minden pillanatban a gyerekeivel lenni, de amikor ő vigyáz rájuk, akkor azok a napok és órák valóban csak róluk szólnak. Csuti igazi apapélda, és ez sokak számára jó példa lehet arra, hogy így is lehet csinálni.

A kiváló formában lévő sztárapuka nemrég Rómában járt, ahol a kedvenc külföldi csapatának szurkolt. Előtte pedig az új kedvesével nyaralt a világ másik felén, mely által minden bizonnyal szintet lépett a kapcsolatuk.

Csuti nem unatzik, rengeteg dolga van, sokat dolgozik, de a gyerekekkel eltöltött időnél nincs értékesebb számára. Különleges programokon is járnak, és amikor együtt fotózzák őket, az még nagyobb emlék.

Most is valami hasonló történt, a kislánya és a kisfia is nagyon csinosan jelent meg a fotózáson, közösen a büszke apukával. Egy nap pedig eljön majd az az idő, amikor a két gyermek felnőtté válik, és a saját gyerekeikkel készülhetnek hasonló fotók.