Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Csuti a kisfiával közösen volt kint a Fradi bajnokiján (fotók)

Fotó: Sztanyiszlav Csercseszov, a Ferencváros vezetőedzője az OTP Bank Liga 17. fordulójában játszott Ferencvárosi TC - Vasas SC bajnoki labdarúgó-mérkőzésen a Groupama Arénában 2023. január 28-án. MTI/Illyés Tibor
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Csuti a kisfiával közösen követte figyelemmel az eseményeket a Ferencváros idei első bajnoki mérkőzését.

Csuti élete 180 fokos fordulatot vett az elmúlt több mint egy évben. Számos veszteség érte, olyan embereket veszített el, akik nagyon fontosak voltak számára, és mindezt nem könnyű feldolgoznia az embernek.

Soron kívül Az Újpest szerint kitalált a napokban megjelent Véber György interjú

Mindannyian vesztettünk már el fontos személyeket, tudjuk, milyen érzés, amikor üresség fog el, és tudatosul bennünk, hogy már soha nem beszélhetünk velük. Ez az állapot az egyik legrosszabb odabent, amit valahogyan át kell vészelnünk.

Sorra érték a csapások Csutit, miközben a házassága véglegesen tönkrement. Igyekezett nyitni, és ugyan lett egy új kapcsolata, az nem működött, ahogyan a következő sem Szorcsik Vikivel, akit a Farm VIP 3-ban ismerhetett meg.

Úgy tűnik, hogy a jelenlegi kapcsolata már más, és az hosszú távra szól. Vannak, akik bántják amiatt, mert rövid időn belül kétszer sem járt sikerrel a kapcsolataiban, de Csuti abszolúte túltette magát a váláson. A gyerekeivel eltöltött időnél pedig nincs értékesebb számára, és rendkívül boldog, ha velük lehet.

„Az év első hazai bajnokiján Medikével! A 2. képen komolyan fenyít amúgy!” – írta boldogan Csuti, aki nagyon szeret meccsre járni a gyermekeivel, mindig különleges élmény lehet ez a gyerekeknek a hangulat miatt.