Csuti: a közepes influenszerek már egy poszttal megkeresik egy tanár egyhavi fizetését

Fotó: RTL Magyarország
not image

Takács Petra

2022. január 28. - 04:02

Szabó András Csuti és Balatoni József, azaz Jocó bácsi beszélgetett a Blikk új podcastműsorában, a beszélgetés témája pedig a tanár vs. diák helyzet volt, majd később az influenszerkedés is szóba került.

Csuti szerint manapság a fiataloknak fogalma sincs, miből fogják fenntartani az albérletet, könnyen belekerülhetnek akár adósságcsapdákba is, a rájuk nehezedő nyomás miatt, mert a pontos életútjukat is meg kell, hogy határozzák, amikor egyetemre készülnek.

Majd kitért arra is, mit gondol a tanárok 220 ezer forintos fizetéséről: „Az egészen durva, hogy egy tanárnak a havi fizetése annyi, mint mondjuk egy közepes influenszer egy posztja és két sztorija” – mondta Jocó bácsinak, aki történelem szakos pedagógusként dolgozik.

Teljesült Curtis egyik gyerekkori álma, luxusórát vásárolt magának

Ezután hozzátette azt is, hogy a tanárokhoz hasonló helyzetben vannak a kórházi ápolók is, így nem várhatjuk el tőlük, hogy minden nap boldogan menjenek be dolgozni és legyenek teljesen kiegyensúlyozottak, amikor erőfeszítéseiket egyáltalán nem honorálják meg a bérezésükkel – derül ki a 24.hu cikkéből.

https://24.hu/szorakozas/2022/01/27/szabo-andras-csuti-tanari-fizetes-influenszer-poszt/