Clouds
21 Budapest
Dollár
353,68 Ft
Euró
385,84 Ft
Font
432,36 Ft
Bitcoin
23,675 $

Csuti a farmról: „Kiestem a játékból, de nem akarok hazamenni”

Fotó: TV2
TV
not image

Takács Petra

Szerkesztő

Csuti drámai körülmények között búcsúzott a farmtól, közvetlen az elődöntő előtt, noha megérdemelte volna, hogy ott legyen, de így is hálás.

Kulcsár Edina volt férje számára több szempontból is fontos volt a Farm VIP 3-ban szerepelni. Összességében ez mindenkinek egy önismereti tréning, aminek ideje alatt rendkívül sokat tanulhat magáról az ember.

Soron kívül Ennyivel tervezi emelni a tanárok bérét a kormány

Csuti is nagy utat járt be mentálisan, lelkileg és fizikálisan is, mert folyamatosan munkában volt. Minden esélye megvolt arra, hogy ott legyen a TOP-3-ban, ám végül a szerencse nem mellé állt végül.

Dudás Miki párbajellenfeleként esett ki egy rendkívül hosszú és idegtépő párbaj végén. Egy ponton azt hihettük, hogy Csuti fogja megnyerni a csatát, majd megint fordult a kocka, és onnan nem volt visszaút.

Csuti a párbajt követően a TV2-nek adott interjújában mesélt arról, hogyan élte meg a farmos életet. Azt mondta, az első dolga az lesz a kiesés után, hogy bemegy egy gyorsétterembe, majd a zacskóval együtt beül egy kád forró vízbe. „Aztán szerintem ezt megismétlem négyszer.”

Természetesen rögtön fel fogja hívni a gyermekeit, és meglátogatja őket, akik már nagyon hiányoztak neki. Viccesen megjegyezte, noha kiesett a játékból, nem akar hazamenni, és szíve szerint visszatérne. „Elbújnék egy hordóban egy nagy kupac trágya mögött, nyomon követném az eseményeket.”

Nagyon fájó szívvel távozik, és nem amiatt, mert kikapott, veszített. Szívébe zárta a játékot, az embereket, és mindent, amii a farmról szól, illetve receptre írná fel a játékot a fiatalok számára, hiszen rengeteget tanulhat az ember a Farm VIP-ban. „Ez az egész egy elképesztő kaland volt, egy hihetetlen utazás.”

Még több bulvár: Farm VIP 3: Völgyi Zsuzsi sem gondolta, hogy ennyire erős