Csuti és barátnője majdnem gengszterek között találta magát Nápolyban

Fotó: YouTube/LifeTV
not image

Takács Petra

2022. május 12. - 13:57

Csuti jobbnak látta, ha inkább tolatni kezd, mert benne volt a pakliban, hogy olyan emberekkel néznek szembe, akikkel nagyon nem kellene.

Csuti a LifeTV-nek adott interjújában arról is beszélt, Nápolyban nem ment minden simán, mert voltak olyan részei a városnak, ahol inkább úgy döntöttek, hogy visszafordulnak. „Honnan fordultatok vissza”? – érkezett a kérdés.

Ennek kapcsán Csuti elmesélte, Nápolynak van szűk utcás belvárosi része, ahol van egy elképesztően híres pizzéria, és szerették volna meglátogatni a helyet, megkóstolni az ottani fogásokat, amikről már sokat hallhattak az emberek.

Csuti hozzátette, ha gyalogosan megy arra az ember nappal, az még ideális, este már nem. Ettől független a sztár szerette volna, ha este megnézik a helyet autóval, mert igazán kíváncsiak voltak, hogy mi van ott.

Hajdú Péter Mel Gibsonnal találkozott (fotóval)

Végül azzal szembesültek, hogy egyre szűkebbek lettek az utcák, és közben furcsábbnál furcsább alakokat láttak. Egészen addig mentek, amíg nem láttak egy olyan kiírást, amire az volt írva, hogy „turisták haza!”

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.