Clouds
21 Budapest
Dollár
344,22 Ft
Euró
368,80 Ft
Font
428,02 Ft
Bitcoin
25,611 $

Csúnyán összekapott Manéval Nagelsmann a menesztése előtt

MTI/EPA/ANNA SZILAGY
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Egyre több részlet derül ki a Bayern München edzőjének kirúgása kapcsán.

Habár az köztudott volt, hogy a Bayern mostanában nem a legjobb formáját mutatja, azonban mégis meglepetésként érte Nagelsmannt, hogy már a szezon vége előtt menesztették.

Soron kívül Eltűnt egy 17 éves bakonyoszlopi lány, a rendőrség a lakosság segítségét kéri

Hasan Salihamidzic, a bajorok egykori játékosa, most pedig sportigazgatója nem kertelt, világosan elmagyarázta, hogy leginkább a játékosok hozzáállásával és a fegyelemmel volt gondja, erre válasz lehet az is, hogy miért Thomas Tuchelt választottág Nagelsmann utódjának.

Ahogy az ilyenkor lenni szokott, sorra hullanak ki a csontvázak a müncheniek öltözőszekrényeiből, többek között az is kiderült, hogy a Liverpoolból érkező Mané a PSG elleni visszavágót követően összeveszett Nagelsmann-nal – írja a 90min.com.

A vita oka minden bizonnyal az lehetett, hogy Mané a kispadon kezdett, és csak a mérkőzés végén kapott játéklehetőséget, egészen pontosan a 82. percben cserélte be Nagelsmann Musiala helyére.

Kérdés, hogy mi lehetett Mané problémája ezzel, hiszen a mérkőzést elnézve a Bayern simán győzött hazai pályán a párizsiak ellen. Erre azonban a válasz talán mostanra már okafogyottá is vált.